Alles over Aloe Vera

Aloe Vera is een plant, die al eeuwen wordt gebruikt vanwege zijn cosmetische en therapeutische eigenschappen. Ondanks zijn cactusachtige uiterlijk is Aloe Vera een plant, die behoort tot de familie van de lelies.

Een snel werkende, verzachtende gel, geschikt voor gevoelige gewrichten, gewrichtsbanden, pezen en spieren. Methyl Sulfonyl Methaan (MSM) is een rijke bron van organische zwavel die ervoor zorgt dat weefsel soepel, elastisch en stevig blijft. MSM helpt ook bij het onderhouden van het kraakbeen en zorgt daardoor voor soepele gewrichten. Voor dieren is het van essentieel belang dat het wordt aangebracht op de huid en niet op de vacht / in het haar. Met name bij langere beharing verdient het aanbeveling de Aloe MSM Gel te verdunnen met Aloe Veterinary Formula, zodat het gemakkelijker tussen de haren op de huid aan te brengen is.{de voordelen van aloe vera}

Aanvankelijk is Aloe vooral gebruikt als laxeermiddel. Het sap bevat namelijk alloine, dat een laxerende werking heeft. De Egyptenaren gebruikten Aloe bovendien bij het balsemen van lijken. Aloe Vera gel werd voor het eerst commercieel op de markt gebracht in de jaren 50 en werd bekend als drank, vochtinbrengende gel en als belangrijk ingrediënt in cosmetica en supplementen. De resultaten van recent wetenschappelijk onderzoek hebben ervoor gezorgd, dat Aloe Vera op dit moment een van de belangrijkste natuurlijke supplementen is.

De door Ecolife ingekochte aloe vera is QAI gecertificeerd volgens NOP en EEC 2092/91 reglement. De basis grondstof voor Ecolife producten bestaat altijd uit natuurlijk goedgekeurde aloevera. Omdat Ecolife het eindproduct niet laat registreren zult u op de eindproducten met aloe vera dan ook GEEN BIO of EKO zegel zien. Keuring en certificering van eindproducten op naam is voor Ecolife geen optie daar meer dan 90% van onze productie onder private labels aan het buitenland wordt verkocht. De keuringscertificaten liggen op ons kantoor ter inzage.

De LR Aloë Vera handcrème met bio-extracten voor een rijke en zachte verzorging voor een bijzonder veeleisende huid. Uw handen worden dagelijks vele malen gebruik. Vaak in combinatie met schoonmaakmiddelen of onder invloed van zon of andere invloeden. Ze hebben daarom vaak extra verzorging nodig. De Aloë Vera handcrème van LR, is uw dagelijkse begeleider en zorgt door een rijkelijke hydratatie voor zachte, soepele handen. Verfrist de huid van uw handen. Natuurlijk beschermt, verzorgt en herstelt. Uw handen voelen zijdezacht aan.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest