Aloe Vera En Psoriasis

Mystery is het paard van Anneke waar alles mee is begonnen. Ze is inmiddels 24 jaar oud. In mei 2014 ging het niet zo goed met mystery. Ze had veel jeuk, wilde niet meer eten en werd mager. Ze had de ziekte van cushing. Het was zo erg dat er zelf getwijfeld werd of het niet beter was om haar in te laten slapen. Tot we begonnen met het voeren van Aloe vera Drank en insprayen met Aloe First. Ze begon weer te eten, ze werd weer dikker, had veel minder tot geen jeuk meer en werd weer levendig en paard!

Bioverzorgingsproducten, de webshop met biologische verzorgingsproducten en cosmetica. Wij leveren producten van hoogwaardige kwaliteit, zonder onnodige chemische en kunstmatige toevoegingen en uiteraard dierproefvrij. Bij ons vind je alleen producten die bestaan uit natuurlijke ingrediënten, die op een milieuvriendelijke manier zijn vervaardigd en waarbij geen gebruik is gemaakt van gentechnologie.

Bij psoriasisstudies met aloë vera werden zeer positieve resultaten bereikt. Bij een studie in North-Carolina werd een topisch aangebrachte hydrofiele crème getest met slechts 0,5 procent aloë gel. Na vier weken lang, drie maal daags te smeren, waren de psoriasissymptomen bij 83% van de deelnemers afgenomen, tegenover 6 %van de deelnemers die een placebo kregen.

De Aloë Vera plant wordt in Californië geteeld zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. De juice wordt volgens de koude methode gemaakt van het onbehandelde sap van de plant. Deze methode garandeert het hoogste percentage aan werkzame stoffen in vergelijking met de conventionele productiemethoden. Er wordt geen zoetstof, smaakverbeteraar of verdikkingsmiddel aan de jus toegevoegd. De Aloïne (een sterk laxerende stof) is verwijderd.{de voordelen van aloe vera}

In verschillende vormen is Aloe Vera gebruikt bij de behandeling van diabetes zowel bij dieren als bij mensen. Deze onderzoekingen laten zien, dat Aloe onder andere een bloedsuikerverlagende werking heeft. De resultaten zijn dermate interessant, dat het zeer de moeite waard is om bij de behandeling van diabetes het gebruik van Aloe Vera te overwegen. Alle onderzoekingen zijn gedaan met type II diabetes. Dit is de vorm, waarbij geen insuline nodig is voor de behandeling. Bij type I diabetes is altijd insuline nodig. Bij onderzoekingen met type II diabetes werden de nuchtere bloedsuiker waarden verlaagd zonder dat de hoeveelheid insuline in het bloed veranderde. Dit betekent, dat Aloe op een nog onbekende manier in staat is om de effectiviteit van de werking van insuline te verbeteren.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest