Aloe Vera-gel

ls kinderen zich branden, als vader zich snijdt bij het scheren of mama kiespijn heeft, het Aloe Vera-gel biedt altijd eerste hulp. Hoe vaak reageert de huid niet nerveus en geprikkeld? Aloe Vera helpt.

Je kunt aloë vera gel ook prima gebruiken als een dagelijkse moisturizer! De gel bevat naast anti-oxidanten, ook vitamines zoals C en E die een verstevigende uitwerking op de huid hebben. De gel trekt heel snel in en naast super vochtinbrengend en verzorgend ook ‘blekend’ waardoor pigmentatie vlekjes lichter worden en de huid egaler. Omdat de gel niet vettig is en snel intrekt is deze manier van verzorgen ook bijzonder geschikt voor de vettere huid.{de voordelen van aloe vera}

Hoi! Allereerst schrijf je hele leuke en leerzame artikelen 🙂 Super, ga zo door! Verder heb ik een Aloe Vera plant gekocht, er stond helaas geen echte naam bij alleen Aloe Vera, uw medicijn plant dus ik ga er vanuit dat dit de juiste soort is? Maar er staat op dat hij niet eetbaar is. Weet jij het verschil en welke dan wel eetbaar zou zijn? Of bestaat er ook 1 die en heilzaam werkt voor je huid en eetbaar is? Zie door de bomen het bos niet meer.. Alvast bedankt!

Breng de Aloe Vera Thermo lotion rijkelijk aan op de te masseren huid. Hierbij contact met de ogen vermijden. Gebruik de lotion zoveel als nodig is. Masseer de Thermo lotion in de huid. De warmte lotion is te gebruiken voor verzorging van spieren, gewrichten, voor of na het sporten. Het maakt de luchtwegen open. Ook werkt het afstotelijk voor muggen. Verzorgt met natuurlijke oliën de huid. Eucalyptusolie zorgt voor het warmte effect en wintergroenolie ondersteunt het aangename warmte-effect.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest