Behandeling Van Essentiële Olie Van Tea Tree

Samenstelling En Geneeskrachtige Eigenschappen , Aanwijzingen Voor Gebruik En Behandeling Van Essentiële Olie Van Tea

Ontsmettend, krampstillend, pijnstillend, schimmelwerend, stimulerend, zweetuitdrijvend, pusoplossend en het gaat lelijke littekenvorming tegen. Men gebruikt de olie in zalven en lotions voor reumatische aandoeningen, tand- en kiespijn, zenuwpijn en verstuikingen. Essentiële olie van tea tree is zeer antiseptisch, zelfs in verdunningen. Puur te gebruiken in verdampingslampjes om de lucht te ontsmetten of te zuiveren. Pure olie helpt bij nagelontstekingen, als plantaardige of dierlijke parasieten hebben gestoken. Verdund is het geschikt voor mondspoelingen, vaginale spoelingen en helpt het tegen slijmvliesontstekingen.

Neem een ​​tandenborstel, druppelen 2-3 druppels op hetproduct en je tanden poetsen. In plaats daarvan kan een wattenstaafje om de buitenkant van de tanden te behandelen. De procedure mag niet meer dan 2-3 minuten duren. Dit wordt gevolgd door de mond spoelen met water. Na een sessie, zal uw tanden een lichtere tint te krijgen. Zo’n gebeurtenis is toegestaan ​​om te besteden per maand 1-2 keer, niet meer.

Aromatische oliën, meestal etherische of essentiële oliën genoemd, worden op natuurlijke wijze (destillatie, persen, enfleurage of macera­tie) veelal uit geurige geneeskrachtige planten gewonnen. Hierdoor wordt de CHI (= LEVENSKRACHT) ervan, dan in de vorm van vluchtige olie, gebruikt om lichaam en geest in balans te houden, dus preventief, of om het lichaam tot zelfgenezing aan te sporen. Een van de bekendste oliën is Tea Tree. Een zeer breed inzetbare eerste hulp.{}

Bij lage dosering is tea tree non-toxisch en niet irriterend. Overgevoeligheidsreacties komen voor (netelroos, blaasjes, oedeem). Door het lage cineolgehalte is tea tree niet irriterend op de huid en op de slijmvliezen. De olie mag lokaal puur op de huid gebruikt worden, hoewel de olie niet getest is op irritatie en sensibilisatie bij doseringen van meer dan 1%.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest