De Geheimen Van Teatree Olie

Veel vrouwen weten dat thee bladeren hebben anti-inflammatoire en tonic eigenschappen, maar weinigen weten hoe essentiële oliën van tea tree blijkt dat het wordt niet alleen gebruikt voor massage.{}

Je kunt met tea tree olie spoelen. Gemiddeld is 2x daags spoelen voldoende. 5 druppels olie met wat water mengen (voldoende water voor eenmaal spoelen, zo’n 10 a 15 ml), een minuutje spoelen en uitspugen. Op zich mag je dit naar behoefte herhalen. De genezing zal iets langer kunnen duren dan een middel met bijv. miconazol, maar bij mij helpt het zeker bij de genezing van aften en kleine ontstekingen.

De Calendula officinalis is een ander belangrijk ingrediënt in onze producten. Onderzoekers hebben ontdekt dat Calendula sterk activiteit van de ziekte vermindert voor mensen met plaque psoriasis, in vergelijking met lokale steroïden. De Calendula officinalis is een zeer bekend om zijn gunstige effecten bij huidtherapeuten en die lijden aan huidproblemen de hele wereld. De aanwezigheid van Calendula officinalis in PsoEasy producten is zeer goed nieuws voor onze klanten.

negatieve invloed van externe factoren op een dagelijkse basis worden blootgesteld aan haar moderne mensen, vooral vrouwen.Vezels haren vernietigd door ultraviolette straling en middelen voor het tree olie is de bewaker van de gezondheid van wordt gebruikt voor roos en anti-jeuk.Masker voor haar met essentiële olie werkt tegen ontstekingen van de hoofdhuid en verbeterde afscheiding van de fabrikanten van haarverzorging olie wordt toegevoegd aan de Tea Tree shampoo, wat zeer nuttig is voor de groei en versterking van de haren.

Het duurde even voor ik deze olie kon testen, we werden maar niet verkouden, laat staan dat we griep of bronchitis kregen, maar het is gelukt! Mijn jongste werd verkouden en lag op een nacht flink te hoesten. De volgende avond heb ik haar borst ingewreven met een mengsel van 50ml. olijfolie en iets van 25 druppels ravintsara. Die nacht sliep ze heerlijk rustig en heb ik haar amper horen hoesten!

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest