De Magie Van Tea Tree

Tea tree olie wordt verkregen uit de grondstof van de bladeren van de boom, die bestaan ​​uit een groot aantal essentiële oliën geur, wat doet denken aan Tree mag uitsluitend worden gevonden in Australië.

Gezien de antiseptische en antibacteriële eigenschappen van de olie kan worden gebruikt op het gezicht en geïnhaleerde luchtwegen en keel masseren, namelijk, is effectief voor de griep en hoesten, sinusitis en tonsillitis, bronchitis van uiteenlopende tree olie is lang gebruikt als een middel voor het verwijderen koorts en vermindering verhitting tot hoge temperaturen.

Thursday Plantation is de grondlegger van de huidige Tea Tree-producten en kan zich, mede dankzij het eigen laboratorium, beroepen op een opgebouwde kennis reeds sinds 1976. Alleen de 100% Pure Tea Tree Oil van Thursday Plantation kent het geheim van de enige echte formule! Er is een strenge norm waaraan Tea Tree olie dient te voldoen. Thursday Plantation grandeert dit voor hun Tea Tree olie volgens deze norm, te weten de zogeheten ‘Australische standaard'( AS2787-1985). Deze hoge, natuurzuivere kwaliteit leidt tot effectieve producten met daarin de meest zuivere vorm van Tea Tree olie.{}

De geneeskrachtige, antiseptische, pijnstillende en bloedstelpende werking van de olie van de bladeren van de Australische T3 (Tea Tree) is al meer dan 40.000 jaar bekend bij de autochtone bevolking. Pas in 1920 kreeg deze olie erkenning van de medische wereld. De Australische regering maakte T3-olie in de Tweede Wereldoorlog tot een verplicht onderdeel van de militaire standaarduitrusting. Soldaten noemden het ‘EHBO in een flesje’. Geschikt voor de gevoelige huid, irriteert niet.

Eén van de belangrijkste eigenschappen van Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% Pure is de reinigende, zuiverende werking die de ontwikkeling van bacteriën helpt remmen. Hierdoor is het mogelijk om de Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% Pure te gebruiken bij de verzorging van de huid. De samenstelling is 100% natuurlijk, kleurloos, prikt niet en ondersteunt het huidherstel optimaal. Verder is de olie van Thursday Plantation vegan, vrij van parabenen en chemische toevoegingen en deze wordt uiteraard niet getest op dieren.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest