Haarverlies Door Haarproducten

Termen als biologisch, organisch en groen. Zoals een mens één kan worden met de natuur, zo treden deze termen steeds meer in harmonie met de samenleving.

Four Reasons is een compleet assortiment aan kwalitatief hoogstaande producten uit Scandinavië voor verzorging en styling van elk haartype. De essentiële ingrediënten van deze producten hebben allemaal een natuurlijke oorsprong. Rozemarijn geeft volume, zonnebloemextract beschermt de haarkleur, keratine-eiwitten versterken het haar en avocadoextract hydrateert en voedt. De producten van Four Reasons kennen een opvallende verpakking, die in Finland al eens met een prestigieuze prijs is bekroond. Het merendeel van de producten wordt vervaardigd in Finland en is daar ecologisch verantwoord geproduceerd.

De eerste stap om je haar lang te laten groeien, is veruit de belangrijkste. Deze stap is een absolute vereiste als je gezond haar wil, voor eender welke lengte, maar het is ook de moeilijkste stap. Als je beslist om je haar te laten groeien, is het beter om de bestaande schade aan je haar af te knippen. Dit kun je doen door gespleten punten individueel af te knippen, of door een knipbeurt. Onthoud dat, als je haar tot aan je middel komt, je punten tot zes jaar oud kunnen zijn, en gedurende die periode lopen ze hoe dan ook beschadiging op, hoe voorzichtig je ook bent.

Ook dit product zit vol met voedende ingrediënten zoals shea butter, rosa mosqueta olie, macademia- amandel- en arganolie. Ook de conditioner bevat vitamine C en E. De conditioner is erg fijn, en aangezien er geen siliconen in zitten kun je hem ook goed gebruiken voor de conditioner-only methode ! Het enige minpuntje, er zit alcohol denat in de conditioner. Gelukkig zit de conditioner voor de rest vol verzorgende ingrediënten.

Ik ben al jaren opzoek naar een super milde shampoo. Helaas zijn die wel altijd automatisch prijziger merk ik. Maar ik heb nu ook een hele dure shampoo, antiroos en die werkt niet zoals ik wil, zit namelijk toch SLS is en ik zoek juist écht milde shampoo’s. En niet shampoo’s die zeggen SLS vrij te zijn maar dan nog steeds zorgen voor een jeukende hoofdhuid =S Misschien ga ik wel samples van deze shampoo bestellen. En dan hopelijk zit ik eindelijk goed met een shampoo die fijn schuimt en écht mild is, zodat een keer mijn roos weg blijft. Ik heb namelijk niet échte roos, maar ik reageer gewoon sterk op SLS enzo. Het is nu bijv. al bijna weg, maar komt snel terug zodra ik weer ‘normale’ shampoo gebruik.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest